Make-up za svaki dan, ovo su trikovi za početnice

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 27.10.2020.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Odavno imate želju naučiti osnovne make-up trikove i usavršiti rutinu nanošenja dnevnog make-upa? E pa stiže pomoć i za početnice!

Ako se ponekad osjećate kao jedina osoba koja nema pojma o make-upu, totalno ste u krivu. Hrpa cura još uvijek nije pohvatala čemu služe svi ti kistići i što s njima raditii. Na pravom ste mjestu ako konačno želite svladati osnovne make-up trikove.

Odavno imate želju naučiti osnovne make-up trikove i usavršiti rutinu nanošenja dnevnog make-upa? E pa stiže pomoć i za početnike koji misle da jedini pojma nemaju o osnovnim make-up proizvodima i vještinama.

Danielle Mansutti, s istoimenog Youtube kanala, osvaja svojom prirodnom ljepotom, ali i neupitnim talentom u baratanju s make-up kistićima i spužvicama.

Njezin kanal broji više od 1,5 milijuna pretplatnika, a mi vam donosimo njezin apsolutni must- see tutorial koji je pregledan skoro pet milijuna puta. U njemu ova influncerica donosi detaljne upute i korake za sve make-up početnike, koji to nakon njezinog  tutoriala više neće biti. Čemu služi koja četkica, a čemu koji kist, što je primer, što je korektor, kako konturirati, kako urediti obrve, što s očima. Ukratko, sve što ste oduvijek željeli znati, a niste se usudili pitati nalazi se u ovom videu. I ne samo što se iz njega sve može naučiti, nego naučeno konačno možete primijeniti na sebi i zablistati.Tutorial je pred vama. Sretno!


VIŠE O TEMAMAmakeup tutorialDanielle Mansutti
Povezano