Savršene obrve u samo par minuta

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 25.11.2020.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Ovaj tutorial sa superkorisnim savjetima i idejama za jednostavno oblikovanje obrva broji više od pet milijuna pregleda

Mali broj cura može se pohvaliti savršenim prirodnim obrvama. Većina nas ipak tu ima nekog posla; malo oblikovati, počupati, iscrtati, dopuniti.. Vrijeme je da svoju tehniku dovedemo do savršenstva.

Nepotrebno je uopće govoriti koliko su obrve važne za izgled našeg lica. Već dugo su police drogerija preplavljene tisućama proizvoda za oblikovanje obrvi. Ipak, mnogo nas još uvijek nije svladalo svoju tehniku oblikovanja obrvi do kraja. Vrijeme je za promjenu.

Denitsa s Youtube kanala Denitslava Makeup pravi je znalac make-up trikova za obrve i maherica za make-up tutoriale. Ne čudi stoga ni činjenica da njezin kanal ima preko dva milijuna pretplatnika, a poznata Bugarka može se pohvaliti i sa više od milijun followera na Instagramu. Njezin tutorial sa superkorisnim savjetima i idejama za jednostavno oblikovanje obrva broji više od pet milijuna pregleda.

Odmah ćemo vas razveseliti i reći da se ni ona ne može pohvaliti prirodno gustim i lijepo oblikovanim obrvama, ali to ju ne zaustavlja da svoju tehniku dovede do savršenstva i zablista za samo pet do deset minuta. Donosimo vam njezin kratki tutorial u kojem koristi više tehnika i make-up proizvoda za oblikovanje kako bi svatko pronašao nešto za sebe i olakšao si ovaj nimalo lak zadatak. Korak po korak i savršene obrve neće izostati.Pogledajte ovaj superkratki i superkorisni tutorial u nastavku i jednom za sva vremena svladajte oblikovanje obrva!


VIŠE O TEMAMAobrvemakeup tutorial
Povezano