Najčešće make-up greške žena u tridesetima

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 24.09.2020.

0

Foto: YouTube, Stephanie Lange

Foto: YouTube, Stephanie Lange

Youtube je prepun izvrsnih make-up tutoriala s kreativnim idejama i trikovima kako zablistati u tren oka. No, jesu li svi trikovi primjenjivi za žene starije od trideset?

Tridesete su savršene godine. Napokon počinje sve sjedati na svoje mjesto i osjećamo se fantastično. Ipak, naša koža pokazuje prve znakove starenja. Ništa strašno, s tim se moramo složiti, ali na neke sitnice u nanošenju make-upa ipak trebamo pripaziti jer nikako ne želimo izgledati prestaro ili pak preneozbiljno. Tridesete su vrijeme kad naš make-up look treba biti na vrhuncu.

Stephanie Lange, s istoimenog Youtube kanala, napravila je izvrstan pregled najčešćih make-up pogrešaka koje rade žene starije od trideset. Ova ljepotica ušla je u tridesete i jako dobro zna o čemu priča, a to potvrđuje i broj njenih pretplatnika, koji debelo prelazi milijun.

Tako Stephanie savjetuje kako odabrati puder, kako spriječiti vidljivost sitnih bora, naglasiti oči i hrpu drugih korisnih savjeta koje morate znati ako ste zakoračile u tridesete. Na jednoj strani lica ova maherica pokazuje tipične greške u nanošenju make-upa, a na drugoj ispravne načine.

Pogledajte tutorial u nastavku i izbjegnite potencijalne greške:
VIŠE O TEMAMAmakeup tutorialStephanie Lange
Povezano