Kempinski Hotel Adriatic otvara svoja vrata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2021.

0

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic otvara svoja vrata i predstavlja novi projekt privatnih luksuznih vila, uz promjene u rukovodstvu

Nakon perioda sezonskog zatvaranja, luksuzni golf resort s pet zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic ponovno će otvoriti svoja vrata 29. travnja 2021. S novo postavljenim timom na čelu hotela, glavnim kuharom i predstavljanjem luksuznih privatnih vila za najzahtjevnije posjetitelje, hotel će i dalje pružati besprijekornu Kempinski uslugu, što je ponajviše istaknuo Kempinski White Gloves Service, program posebnih zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uveden još 2020. godine.
Gosti će moći uživati u brojnim prostorima i aktivnostima na otvorenom, usredotočenim na pružanje ugodnog iskustva uz istaknutu brigu o zdravlju i sigurnosti u trenutnim okolnostima.
“Naša se lokacija ponovo pokazala pogodnom: Istra je poznata kao najsigurnija regija u Europi, a resort se nalazi na skrovitom mjestu gdje se Jadransko more susreće s vinogradima i maslinicima,” komentira Željko Stašević, novo imenovani generalni direktor resorta.

Uz savršen izbor hotelske ponude i aktivnosti na otvorenom, redovite goste kao i nove očekuje šarolik odmor uz preporučeno uživanje u šetnji obalom: Poznat po svojim zdravstvenim blagodatima već dugi niz godina, zrak u ovom dijelu Istre obogaćen je opojnim mirisima mora i morske soli, ružmarina i lavande te čini jedan je od posebnih životnih zadovoljstva.

“Bogatstvo i snaga prirode, zelenih dolina i brežuljaka savršena je pozadina za sve vrste ruta, počevši od staza vina i maslinovog ulja,” objašnjava g. Stašević, uz isticanje važnosti dodavanja privatnih luksuznih vila u ponudu. “Prepoznajući novi trend u ultraluksuznoj ponudi i povećan interes za vile, tijekom razdoblja zatvaranja usredotočili smo se na proširenje naše ponude, rekonstrukciju i redizajn privatnih vila.”

S naglaskom na osiguravanje apsolutne privatnosti i predstavljanje istinske jadranske udobnosti, gosti hotela bit će očarani Kempinski vilama i njihovom profinjenom elegancijom. Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 četvornih metara do više od 1.000 četvornih metara i sadrži tri do pet prostranih spavaćih soba s luksuznim kupaonicama, velikim otvorenim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom i još mnogo toga. Vile su pažljivo dizajnirane da održavaju privatnost, s izuzetno velikim privatnim bazenima, sunčalištima i prostranim dvorištima, gdje gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na povijesni venecijanski grad Piran i duboko plavo Jadransko more. Gosti vila također mogu uživati u svim hotelskim uslugama i sadržajima, kao i u dodatnim personaliziranim à la carte luksuznim uslugama. S gastronomskom ponudom u resortu koja će svaki boravak unaprijediti u potpuno novu dimenziju luksuza, privatna usluga koja se zasigurno ističe jest mogućnost privatnog kuhara.

VIŠE O TEMAMAKempinski Hotel Adriatic
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se