Zgodne Slovenke promoviraju hrvatski turizam

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.09.2013.

7

Slovenke u kupaćim kostimima Pletix

Slovenke u kupaćim kostimima Pletix

Na terasi predsjedničkog apartmana hotela snimljene su atraktivne fotografije s pogledom na more

Zahvaljujući Direkciji Miss Universe Hrvatske, po prvi puta u povijesti finalistice izbora Miss Universe Slovenije pripremaju se u Lijepoj našoj - u luksuznom Kempinski Hotelu Adriatic u Savudriji, i na taj način promoviraju hrvatski turizam te turističku postsezonu u Istri.
U hotelu Kempinski djevojke će snimiti svoje službene fotografije i TV-razglednice te učiti koreografiju, a naći će vremena i za opuštanje na plaži, na bazenu hotela ili uz partiju golfa.
Finalistice Miss Universe Slovenija u haljinama Sherri Hill

Finalistice Miss Universe Slovenija u haljinama Sherri Hill

Na terasi predsjedničkog apartmana hotela snimljene su atraktivne fotografije s pogledom na more. Ova lijepa video-razglednica i ostali materijali  emitirat će se i na slovenskoj  televiziji za vrijeme finalnog izbora za Miss Universe Slovenije 2013. koji će se održati  22. rujna u Portorožu, što će uvelike pridonijeti promociji našeg hotelijerstva i Savudrije kao turističkog odredišta.

Finalistice će uz večernje haljine Sherri Hill i cipele Baldinini nositi i hrvatske kupaće kostime Pletix. Međusobna suradnja i promocija još jednog hrvatskog branda tako će se nastaviti i u Sloveniji.

VIŠE O TEMAMAMiss UniversePletixSherri HillBaldininiKempinski Hotel Adriatic
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se