Najbolji hrvatski golf hotel smješten je u Istri

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2020.

0

Kempinski Hotel Adriatic Istria

Kempinski Hotel Adriatic Istria

Kempinski Hotel Adriatic Istria proglašen najboljim hrvatskim golf hotelom na svjetski prestižnoj dodjeli nagrada 'World Golf Awards' u Park Hyatt u Dubaiju 29. listopada 2020.

Luksuzni hotel i golf-and-spa resort s pet zvjezdica u Istri, Kempinski Hotel Adriatic, odlikovan je još jednom nagradom, ovog puta u golf industriji. Hotel je proglašen najboljim hrvatskim golf hotelom na prestižnoj dodjeli World Golf Awards održanoj u Park Hyattu u Dubaiju 29. listopada 2020. Glasove su dodijelili profesionalci golf industrije putovanja i turizma - rukovoditelji, organizatori putovanja, agenti, medijski profesionalci i korisnici golf turizma.
Program World Golf Awards 2020 dobio je rekordan broj glasova javnosti. To pokazuje da težnja golf turizmu nikad nije bila jača i nagovještava budućnost industrije kad započne globalni oporavak. Rezultati glasovanja uslijedili su nakon jednogodišnje potrage za vodećim svjetskim brendovima golf turizma i ugostiteljstva.
Golf teren Adriatic, koji se nalazi na samo 400 m od hotela, dizajnirali su DI. Diethard Fahrenleitner i DI. Barbara Eisserer, kojima je dodijeljena austrijska nagrada „Golf Art Landscape“. Golf teren ima 18 rupa, dugačak je 6360 metara, smješten na 80 hektara, s PAR 72, karakterizira ga zanimljiv raspored i oblik rupa na blago valovitom terenu s vodenim preprekama. Od svog otvaranja 2009. godine poznat je po pružanju izazovne igre golferima svih razina znanja. Istodobno, teren također nudi nezaboravne poglede na Jadransko more i istarski krajolik s bilo koje pozicije.

VIŠE O TEMAMAKempinski Hotel Adriatic Istriahoteli u Hrvatskojgolf hoteli

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se