Osvojila je špicu u trapericama i tenisicama koje rasturaju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 07.03.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Špica je najbolji način za otkrivanje svih ključnih trendova i tendencija za prijelazni period i proljeće 2020., a na tom tragu je i ova kombinacija

Proljeće je u klimatološkom smislu svuda oko nas, a sve sitnije brojimo i do njegovog službenog starta. U novu ćemo sezonu kalendarski zakoračiti za petnaestak dana, ali već sada znamo dosta toga o modnim trendovima koji će nas pratiti narednih mjeseci. Najviše zahvaljujući zagrebačkoj špici!

Na najvećoj hrvatskoj modnoj pisti na otvorenom sve je u znaku trendovskih jaknica, traperica i tenisica, a Zagrepčanke nam iz dana u dan otkrivaju nove recepte i načine kako sve to posložiti na najbolji način.

Pred vama je jedan od onih stylinga koji inspiriraju, ali i koje uz malo truda možete i sami iskopirati. Ova je zagrebačka fashionistica zaigrala na spoj sivih tonova i vječne crne, romantična predimenzionirana crna majica (stvarno odličan komad!) avangardnih rukava našla se u kombinaciji s nepogrešivim sivim trapericama, look je zaokružen bijelim tenisicama, tim ključnim proljetnim komadom obuće. U ovom slučaju riječ je o tenisicama s potpisom slavne dizajnerice Stelle McCartney.


Je li ovaj styling pogodak ili promašaj - procijenite sami!


VIŠE O TEMAMAtenisicetrapericestreet stylešpica
Povezano