Iz Avona kažu da njihov novi serum obnavlja kožu lica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.10.2021.

0

Anew Renewal Power

Anew Renewal Power

Novi Anew Renewal Power serum za lice navodno vidljivo obnavlja i pomlađuje kožu lica u samo 7 dana

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a ‘skin minimalism’ postavljen je kao jedan od najvećih trendova 2021. godine. Budući da se mnoge žene osjećaju samopouzdano i sretno kad imaju dobar dan kože 'good skin day', teško je poreći da - kad izgledamo dobro izvana, osjećamo se dobro i iznutra.

Avon je pronašao rješenje za pronalazak samopouzdanja: prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože, Anew Renewal Power serum. S nagrađivanom patentiranom tehnologijom Protinol i niacinamidom koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože, dokazano donosi dramatične rezultate.

Vidljivi rezultati za samo 7 dana na 7 znakova starenja kože: fine bore se smanjuju, koža je čvršća i glađa, povećane elastičnosti, a pore su navodno smanjene.

Foto: Avon

Foto: Avon

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski utjecaji. Niamicin dodatno aktivira obranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora.

Serum je dostupan po cijeni od 109,90 kn u Avon katalogu za listopad.


VIŠE O TEMAMAAvonserumi za licepomlađivanje kože licanjega kože licaAnew Renewal Power
Povezano