5 odličnih krema za preplanulu kožu tijela

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 05.06.2024.

0

Foto: Lancaster, Dermacol, Hawaiian Tropic, Olival, Collistar

Foto: Lancaster, Dermacol, Hawaiian Tropic, Olival, Collistar

Stiže nam najtoplija sezona u kojoj se obožavamo sunčati kako bismo postigli onaj zavodljiv preplanuli ten, zato smo za vas pronašli 5 sjajnih marmelada koje će vam u tom pomoći i ubrzati cijeli proces.

Sve topliji dani (ali i brzinski pogled na kalendar), potvrđuju sve skoriji dolazak ljetne, sunčane sezone. Ona će nam sa sobom, kao i svaka druga nova sezona, donijeti nove trendove, ali i brojne promjene u naše kozmetičke torbice i beauty rutinu. Ono što je za ljeto specifično jesto to da, htjeli, ne htjeli, pokazujemo više kože i nastojimo izgledati što je bolje moguće.

Kada govorimo o dobrom izgledu koji nam daje samopouzdanje, svakako govorimo i o našoj koži, odnosno tenu. Svi mi želimo zavodljivu i preplanulu put u ljetnim mjesecima koja se postiže sunčanjem, međutim to može biti vrlo dugotrajan proces. Kako bismo ga ubrzali i postigli željeni efekt, tu su marmelade za sunčanje koje njeguju kožu, ali i ubrzavaju njezino tamnjenje. U nastavku otkrijte naših pet favorita, no moramo napomenuti - obavezno ih koristite u paru s kremom sa zaštitnim faktorom!

1. Lancaster - Golden Tan Maximizer


Foto: Lancaster

Foto: Lancaster


2. Dermacol - Sun Tan Booster


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


Uz ovih nekoliko odličnih proizvoda, vaša će koža biti njegovana i neoštećena, a ono najbolje od svega je to što će ubrzati tamnjenje pa ćete u tren oka postići onaj savršeni preplanuli ten iz snova.

U svakom slučaju, preporučamo da ih isprobate jer vas njihov efekt sigurno neće razočarati.


3. Hawaiian Tropic - Glowing Oil Tanning


Foto: Hawaiian Tropic

Foto: Hawaiian Tropic


4. Olival - Super Carrot Tanning Marmelade


Foto: Olival

Foto: Olival


5. Collistar - Intensive Ultra-Rapid Supertanning Treatment


Foto: Collistar

Foto: CollistarVIŠE O TEMAMALancasterDermacolHawaiian TropicOlivalCollistarnjega kožekremekreme za samotamnjenjesamotamnjenje
Povezano