5 proizvoda za zaštitu od sunca koje morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 27.06.2024.

0

Foto: Hawaiian Tropic, Lancaster, Nivea, Vichy

Foto: Hawaiian Tropic, Lancaster, Nivea, Vichy

Kreme, ulja, gelovi, sprejevi - zaštita od sunca dolazi u mnogim oblicima, a mi smo pronašli pet odličnih beauty proizvoda za to, koji vas sigurno neće razočarati. 

Ljeto nam je napokon i službeno stiglo što znači da je vrijeme za još jaču i redovitiju zaštitu od sunca, odnosno njegovih štetnih UV-zraka. Izlaganje suncu može biti vrlo opasno, bez obzira ležite li na plaži ili samo šećete gradom i to je ono što bismo uvijek trebali imati na umu.

Danas se na tržištu može pronaći mnoštvo različitih proizvoda za zaštitu kože od sunca, zato nema opravdanja za preskakanje nanošenja istih!

Proizvodi za zaštitu od sunca dolaze u brojnim oblicima - od gelova, suhih ulja, mlijeka za tijelo pa i sprejeva, zaista ne nedostaje opcija. U suštini, funkcija im je jednaka, a ona je da zaštite vašu kožu, ali i da je njeguju kako se ne bi isušila. Razlika je jedino o teksturi i načinu nanošenja tako da izbor ostaje na vama. U nastavku smo izdvojili pet odličnih proizvoda za zaštitu od sunca koji vas sigurno neće razočarati.

1. Lancaster - Sun Beauty Satin Dry Oil


Foto: Lancaster

Foto: Lancaster


2. Garnier - Ambre Solaire Hydra 24h Protect Lotion


Foto: Garnier

Foto: Garnier


3. Nivea - Protect & Moisture Spray


Foto: Nivea

Foto: Nivea


4. Vichy - Capital Soleil. Protective Water


Foto: Vichy

Foto: Vichy


5. Hawaiian Tropic - Glowing Protection Lotion


Foto: Hawaiian Tropic

Foto: Hawaiian TropicVIŠE O TEMAMALancasterGarnierNiveaVichyHawaiian Tropickreme za sunčanjesunčanjesprejevizaštita od sunca
Povezano