Avon novim mirisom slavi iskren odnos s prijateljicom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2024.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Iskreni i duboki odnos prijateljica inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Upravo taj iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING! Za početnu točku svom novom parfemu, svjetski priznati stručnjaci iz Avonovog laboratorija uzeli su snažnu vezu prijateljica, njihovu međusobnu ljubav, ali i poštovanje i podršku.
Miris tako trajne bliskosti pronašli su u nježnoj aromi bademovog mlijeka i cvijeta, kao i buketu cvijeća, koje su uparili s modernim, svjetlucavim milijunima latica cvijeta naranče i toplim zagrljajem mošusa. I sve je to upakirano u posebno dizajniranu pink bočicu koja čuva najljepše uspomene na tvoje omiljeno prijateljstvo.

Avon je kompanija koja je od svog nastanka uvijek tu da podrži, osnaži i usreći žene i zato 0,10 € od svakog naručenog TTA EVERLASTING mirisa, namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Hrvatskoj.

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem kataloga kampanje travanj po cijeni od 25,90 €.


VIŠE O TEMAMAAvonženski mirisiženski parfemiAvon Always EVERLASTING
Povezano