HUGO proslavio otvorenje nove poslovnice u Splitu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.09.2022.

0

Foto: Damira Kalajžić i Jelena Ivanović

Foto: Damira Kalajžić i Jelena Ivanović

Split je u petak bio domaćin nezaboravne proslave organizirane povodom nedavnog otvaranja prve HUGO poslovnice u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj

Zabavi su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti poput Dunje Jovanić, Ane Čagalj, Marka Bošnjaka, Jelene Perić, Elene Dizdar i brojnih drugih predstavnika iz svijeta mode, kulture, umjetnosti i show businessa.
Uzvanici su uživali u očaravajućem prostoru Mistral Beach bara, koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u pravi HUGO raj prepun detalja u crnoj, crvenoj i bijeloj boji. Gosti su imali priliku, u okviru body art punkta, dobiti privremenu tetovažu kanom ili podignuti look na viši nivo uz cool pletenice.
Eksploziju pozitivne energije izazvala je zvijezda svjetske klupske scene Burak Yeter, poznat po globalnom hit singlu Tuesday.

DJ Burak Yeter

DJ Burak Yeter

Kao uvod u zabavu koja je podigla modnu temperaturu na maksimum, dvadeset najpoznatijih hrvatskih influensera tokom popodneva uživalo je u krstarenju okolnim otocima, dok je poznati DJ dvojac Vanillaz svojim setom kreirao pravu party atmosferu na brodu.

Modni događaj sezone organiziran je u čast nove HUGO poslovnice koja je otvorena sredinom ljeta u shopping centru Mall od Split.

DJ Vanillaz

DJ Vanillaz

Poslovnica se odlikuje autentičnim interijerom kojim dominiraju čiste, ravne linije, a kombinacija hladnih tonova i detalja u crvenoj boji doprinosi i neponovljivom shopping iskustvu.

Nova nezaobilazna adresa za sve ljubitelje ulične mode prepuna je komada koji  omogućavaju svakom pojedincu da izrazi svoju individualnost i bude ono što jeste.

VIŠE O TEMAMAHugo Bossšoping u SplituDJ Burak Yeter.
Povezano