Concept store Total In otvorio novu trgovinu u Splitu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.07.2022.

0

Foto: Ivan Gudić

Foto: Ivan Gudić

Modni komadi s potpisom genijalnih stranih brendova, ljetni su ulov za sve one koji vole investirati u kvalitetu i nešto drugačije

Visoke ljetne temperature zahtijevaju prilagođavanje u svim segmentima života, a posebno u onom modnom kako bi lakše podnosili nesnosne vrućine. U moru različitih ponuda brendova najistaknutiji su prozračni i lagani komadi uz koje se neometano mogu obavljati svakodnevne i večernje aktivnosti na otvorenom. No, kada je riječ o kvaliteti koju pružaju odjeća i obuća, svaka fashionistica zna da je najisplativije investirati u primjerke koji će trajati duže vrijeme. Tom činjenicom vode se i Ivan i Nataša, vlasnici Concept Storea Total In, koji su ove godine otvorili drugu po redu trgovinu u dalmatinskoj metropoli, Splitu.
Foto: Ivan Gudić

Foto: Ivan Gudić

Njihova priča započela je prije 4 godine na otoku Šolti kada su odlučili otvoriti svoj prvi summer concept store koji je bio baziran na ljetnoj garderobi. Brendovi koji se mogu pronaći u njihovim trgovinama sviđaju se njima samima, a uz to ih nema za kupiti nigdje drugdje u Hrvatskoj. U konstantnoj su potrazi za novim, kvalitetnim i drugačijim modnim markama koje mogu ponuditi hrvatskom tržištu. Tako su police i vješalice u trgovinama popunili imenima kao što su: Malloni, Ixos, FXXK, Paloma Bracelo, Manebi, Spektre, Brixton, Sundress, Nomadic State of Mind i The Moire. Šarolika ponuda odjeće, obuće i modnih dodataka odiše udobnošću, temelji se na laganim materijalima uz koje se lakše podnose vrućine, ali i donosi nešto drugačije i dosad neviđeno u garderobe zaljubljenica u modu.
Concept store Total In

Concept store Total In

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala i šešira Brixton. Uloga zaštitnog lica pripala je brand ambasadoru za Effek u Hrvatskoj, Josipu Grabovcu, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

Foto: Ivan Gudić

Foto: Ivan Gudić

Kupaći kostimi, modni dodaci za plažu, tunike, espadrile, sunčane naočale, šeširi iz Kalifornije, haljine, sandale, šlapice od konopa i torbe osim na otoku Šolti, dostupni su i u novootvorenoj trgovini u Splitu na adresi Dobrić 1.

VIŠE O TEMAMAConcept store Total Inšoping u Splitu
Povezano