City Center one Split zablistat će u novom ruhu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.05.2023.

0

City Center one Split

City Center one Split

City ostaje City, ali će posjetitelje razveseliti još boljom ponudom i ljepšim, modernijim uređenjem – baš kako i poručuje moto ovoga projekta - isto misto, novi đir

Kada je City Center one Split po prvi put otvorio svoja vrata, tada najveći shopping centar u regiji arhitektonski je definirao Brnik. Sada, nakon 13 godina, došlo je vrijeme da zablista u novom ruhu. Omiljeni splitski shopping centar, koji već godinama predstavlja mjesto susreta prijatelja i obitelji te destinaciju na kojoj Splićanke i Splićani do savršenstva dovode svoj čuveni modni izričaj, proći će kroz proces obnove i redizajna.

City ostaje City, ali će posjetitelje razveseliti još boljom ponudom i ljepšim, modernijim uređenjem – baš kako i poručuje moto ovoga projekta - isto misto, novi đir. I ne brinite, tijekom trajanja radova, sam će centar cijelo vrijeme biti funkcionalan i otvoren za posjetitelje, koji će neometano uživati u svojoj kupnji.

Treba imati na umu da su danas shopping centri više od mjesta gdje se samo kupuje - oni postaju središta društvenog života grada i gradske četvrti te mjesto na kojem kupci doživljavaju nova iskustva. Baš kao i do sada, potrebe posjetitelja i dalje će zauzimati prvo mjesto, vodeći pri tom računa da se više od 100.000 četvornih metara stavi na uslugu upravo njima, pružajući im u isto vrijeme izvrsnu ponudu, odličnu zabavu, prostor za odmor i uživanje u hrani.

City Center one Split

City Center one Split

Radovi su već započeli te je njihovo trajanje predviđeno sve do sredine iduće godine, ali ono što će posjetitelje dočekati po njihovu završetku, uistinu veseli. Naime, gotovo 35 trgovina osvanut će u osvježenom izdanju, od toga veliki dio njih na novim lokacijama unutar centra. Svoj prodajni prostor već je preuredila najveća švedska modna kuća H&M, baš kao i renomirana multistore trgovina Peek&Cloppenburg, a u novom ruhu osvanuli su i lokali branda Swarovski te Optike Anda i Alda, dok su Europa 92, Kerver, Zlatarna Dodić, Perfecta Dreams te Lonci&Poklopci svoja vrata u preuređenom izdanju otvorili na novim pozicijama u centru. Ponudu centra upotpunit će i dolazak sasvim novih brandova, među kojima su i nedavno otvoreni camel active i Buzz. Novitet u ponudi svakako je i nešto što će od koristi biti stanovnicima okolnih gradskih četvrti – u prostranoj garaži posjetitelje čeka INCH – jedan od vodećih uvoznika automobilskih guma u Hrvatskoj.

City Center one Split

City Center one Split

Novo ruho očekuje i druge dijelove centra koji će biti preuređeni u sklopu projekta. Arhitektonski prepoznatljivo zdanje poprima tako novu vizuru nakon što se formiranjem terase otvorila i mogućnost da njome krenu kružiti mirisi najfinije kave iz omiljene splitske Kavane ProCaffe. Svoj prostor preuredio je i caffe bar Leggiero, a određene će promjene osvanuti i u gastro segmentu.

City Center one Split

City Center one Split

Netaknut neće ostati ni interijer samog centra, koji će biti osvježen i moderniziran, stavljajući pri tom naglasak na iskorištavanje prirodnog svjetla, veliki broj staklenih stijena, zelenilo te svijetle boje koje će centar učiniti ugodnijim za boravak. Ostakljeni atrij, klupe i lounge prostor pridonijet će atmosferi, a posebno naglašeni segment zabave za male i velike dodatno će obogatiti ponudu centra i tako ga pretvoriti u mjesto koje nudi puno više od shoppinga.


VIŠE O TEMAMACity Center one Splitšoping u SplituSplit
Povezano