5 savršenih parfema za kolovoz 2023.

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 08.08.2023.

0

Sjajni parfemi za kolovoz

Sjajni parfemi za kolovoz

Ove odlične parfeme koji svojim mirisom savršeno oslikavaju ljetni ugođaj nosit ćemo do kraja ljeta, ali i u prvim jesenjim danima.

Svaka nova sezona sa sobom donese brojne zanimljive novitete, kako u modnom smislu, tako i u beauty svijetu. Ova ljetna sezona nije iznimka i iako već neko vrijeme traje, još nas uvijek gotovo svaki dan iznenađuje s nekim novim trendovima i modnim te beauty favoritima. Već smo vrućini prilagodili svoje ormare, a i kozmetičke torbice no u njima uvijek ostane mjesta za nešto novo i moderno, bilo da se radi o atraktivnom odjevnom komadu ili novom make-up proizvodu.

Mi smo se ovoga puta osvrnuli na beauty trendove, a posebno su nam za oko, (ili možda bolje za nos), zapeli parfemi koji svojim mirisom neodoljivo podsjećaju na ljeto. Nosit ćemo ih ostatak ljeta, ali i u prvim jesenskim danima pa ne sumnjamo da će nam svojim sjajnim mirisom olakšati povratak na posao i u stvarni život. Nastavite čitati i u nastavku otkrijte naših pet favorita koji vas sigurno neće razočarti i koji će vas već na prvu osvojiti svojom aromom.

1. Lancôme - La Vie Est Belle


Foto: Lancôme

Foto: Lancôme


2. Hugo Boss - Boss Femme


Foto: Hugo Boss

Foto: Hugo Boss


3. Dolce & Gabbana - Light Blue Eau Intense


Foto: Dolce & Gabbana

Foto: Dolce & Gabbana


4. Nuxe - Prodigieux Floral


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


5. Guess - Seductive


Foto: Guess

Foto: GuessVIŠE O TEMAMALancomeHugo BossDolce&GabbanaNuxeGuessparfemi
Povezano