Hrvatski modeli Nikolina, Hana i Natali nižu uspjehe u svijetu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2019.

1


Nikolina Matičević imala je priliku nositi zadnje dizajniranu kolekciju nedavno preminulog i legendarnog Karla Lagerfelda za modnu kuću Chanel

Chanel, Armani, Jil Sander, Vivienne Westwood, Issey Miyake samo su neke od poznatih svjetskih modnih kuća na čijim su revijama na nedavno završenim tjednima mode u Milanu i Parizu zabljesnule i naše djevojke.

Nikolina Matičević imala je priliku nositi zadnje dizajniranu kolekciju nedavno preminulog i legendarnog Karla Lagerfelda za modnu kuću Chanel.

Hana Grizelj družila se sa Giorgiom Armanijem koji još uvijek osobno bira modele za svoje kolekcije na tjednima mode u Milanu, te je imala čast otvoriti reviju Issey Miyake u Parizu.

Natali Vučetić je zatvorila reviju Christian Wijnants u Parizu i nosila uvijek zanimljivu i svoju Vivienne Westwood.

Jil Sander, Ellie Saab nosila je i prekrasna koreanka Nuri Son, koja je također članica modne agencije Relatum Model Management iz Zagreba, te ćemo ju uskoro vidjeti i na novoj kampanji modnog dvojca Dolce & Gabbana.

Iako je ovo najnapornije razdoblje godine, kako za modele tako i za agente, djevojke su fantastično odradile sve revije te vjerujemo da ćemo i u budućnosti imati ovako uspješna nova lica.


VIŠE O TEMAMAmodelingmanekenstvoHana GrizeljNikolina MatičevićNatali VučetićNuri SonRelatum Model Management
Povezano