Hideout kamping: Uživanje na otvorenom

Piše: S.Z., Zagreb
Objavljeno 02.05.2012.

0

Ilustracija | Foto: Hideout Festival

Ništa ne može opisati festival više od spavanja na otvorenom, pa se tako po prvi puta i posjetiteljima Hideouta nudi istinski doživljaj u onom pravom obliku

Ilustracija | Foto: Hideout Festival

Samo na kratkoj udaljenosti od festivala nalazi se prostor gdje će se nalaziti tuševi za osvježenje od prijašnje noći, sanitarni čvor, pitka voda, trgovina sa osnovnim sadržajima i točka za redovne autobusne linije koje voze do i od mjesta festivala.
Standardna kamp opcija ​​omogućava da sa sobom donesete vlastiti šator, kao i da iskoristite sve kamperske sadržaje tijekom svog boravka. Noćenje u kampu u ovom obliku stoji 14 eura i može se rezervirati ovdje.
Alternativno, ako želite nešto više udobnosti kada je u pitanju kampiranje, na raspolaganju će vam biti i nešto luksuzniji Bellepad šatori. Idealno za grupe od 2, 4 ili 6 ljudi.

U Bellepadsu kažu da nude pristupačne cijene za sve goste. Bukirati možete ovdje.

Ova kamp opcija će pružiti odličan način da doživite festival u punom obujmu, kao i priliku za spavanje na otvorenom pod zvjezdanim noćnim nebom  i slušanjem zvukova mora s obližnje plaže Sveti Duh. Predivno!

VIŠE O TEMAMAHideout Festivalkamping
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se