Hideout započinje promo turneju 16. ožujka u Tvornici kulture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.02.2013.

0

Hideout stiže u Tvornicu kulture

Hideout stiže u Tvornicu kulture

Na turneji s kojom će obići gradove Hrvatske i regije, Hideout će se držati svog jednostavnog i provjerenog recepta - vrhunski dj-i, vrhunski klubovi te vrhunska ekipa!

Kako bi stigao u manje od četiri mjeseca napraviti što više partija u što više gradova, festival koji je u Velikoj Britaniji rasprodan čak 7 mjeseci prije početka, ove godine je odlučio startati već 16. ožujka sa svojom promo turnejom. Kao prvi grad koji će posjetiti odabran je Zagreb, a klub Tvornica kulture. Obzirom da nije lako prenijeti atmosferu festivala na kojem nastupaju dj-i poput Marca Corole, Chase&Statusa, Four Teta, Loco Dicea, Modeselektora, Rudimentala, Setha Troxlera, SBTRKT, Skreama& Benge, Penduluma ili Netskija, od krucijalne važnosti je bio izbor dj-eva.
No, poznata je činjenica da elektronska scena Hrvatske i regije vrvi talentima, pa će tako na prvom promo partiju u Tvornici kulture nastupati Chew the Fat! Croatia residenti Yesh i DMT te MC Tone Tuoro, zatim d’n’b i jungle maestro  Filip Motovunski, MC Big Oz , popularni beogradski Rahmanee, dok je za vizualni dio zadužen VJ-polygon. Ova šestorka pojačana MC Tone Tuoroom, krajem prošle godine prodrmala je Zagreb Klanjem, najboljim prošlogodišnjim bass partyem o kojem se još uvijek priča.

 
Hideout Tour Launch party u Velikom pogonu Tvornice kulture će startati u 23.30 h a upad će se naplaćivati do 1h 25 kn a nakon 1h 35 kn.

Ulaznice namijenjene britanskom tržištu za treći Hideout rasprodane su u rekordnom roku, pa su tako sada ulaznice dostupne samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim.

VIŠE O TEMAMAHideout Festivalglazbeni festivaliTvornica kulture
Povezano