Giorgio Armani otvara modnu galeriju u Milanu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.07.2014.

1

Giorgio Armani | Foto: Jan Schroeder / Wikipedia

Giorgio Armani | Foto: Jan Schroeder / Wikipedia

Talijanski dizajner otvorit će galeriju u kojoj će izložiti svoj cjelokupan rad, ali i dati prostora mladim dizajnerima.


Slavni talijanski dizajner, čijih smo 10 pravila dobrog stila nedavno prenijeli, otvorit će u Milanu svoju galeriju pod nazivom Armani Silos. Izložbeni prostor sadržavat će Giorgove skice, kreacije, knjižnicu, a tamo će se ujedno nalaziti i prostor u kojem će moći izlagati mlađi dizajneri. O samom gradu i projektu Armani je izjavio:

"Milan je grad u kojem sam odabrao živjeti i raditi i koji i je bio težak i odan učitelj. Naučio me da ništa ne dobivate slučajno, već da ćete najteže ciljeve postići svakodnevnim angažmanom i radom, da je diskrecija vrlina koja ne isključuje toplinu i osjećaj dobrodošlice, da će ono o čemu mi danas razmišljamo u Milanu sutra biti u umovima cijele nacije. Zato sam odlučio plodove svog rada, koji ne obuhvaćaju samo odjeću, već i istraživanja i iskustvo, dati na raspolaganje svome gradu."

Galerija će se nalaziti nasuprot središta kompanije u milanskoj ulici Via Bergognone, u bivšoj zgradi tvornice Nestle.

VIŠE O TEMAMAGiorgio ArmaniArmani Silos
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se