Armani Code Parfum novo je poglavlje u svijetu muških mirisa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.09.2022.

0

Foto: Giorgio Armani

Foto: Giorgio Armani

Rujan započinjemo lijepim vijestima iz svijeta mirisa. Armani beauty predstavlja novi muški miris Armani Code Parfum.

Armani Code Parfum početak je modernog razdoblja u svijetu muških mirisa Giorgio Armani. Avangardni duh mirisa razbija zastarjele arhetipove muževnosti te naglašava vrijednost izražavanja i autentične poistovjećenosti.

Armani Code Parfum odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti.
Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.

"Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Sav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu", kaže legendarni Giorgio Armani.

U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „Rewrite the Code“. Armani Code Parfum podiže mirisni potpis linije Armani Code na novu razinu.

Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog Armani Code mirisa, sada uz dodatak nježnosti koja se postigla zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mješavina sastojaka simbol je pojačanog osjećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu.


VIŠE O TEMAMAGiorgio Armanimuški mirisiGiorgio Armani Beautymuški parfemi
Povezano