My Way Floral novo je izdanje omiljenog cvjetnog mirisa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.07.2022.

0

Foto: Giorgio Armani

Foto: Giorgio Armani

My Way Floral s potpisom Giorgio Armanija utjelovljuje uzbudljiv osjećaj novog susreta, pobuđuje rascvjetani doživljaj kod svakoga tko ga osjeti

Predstavljen 2020., MY WAY je miris koji utjelovljuje novu viziju ženstvenosti, koja je istovremeno duboka, ali i slobodna duha. Njegovo je opojno i aktualno raspoloženje nadahnuto time kako nas bogata životna iskustva i susreti oblikuju i određuju.

Godine 2022. brend Giorgio Armani predstavlja My Way Floral Eau de Parfum kao novi raskošan, blistav i cvjetni miris. My Way Floral utjelovljuje uzbudljiv osjećaj novog susreta, pobuđuje rascvjetani doživljaj kod svakoga tko ga osjeti. Kao intenzivnija i svježija strana originalnog mirisa My Way Eau de Parfum, My Way Florale dolazi u novoj bočici od matiranog stakla, čiji završni sloj obavija bočicu sjenom, tako da se delikatna ružičasta boja mirisa nazire samo u tragovima.

My Way Floral unosi jače cvjetne note, više svježine i raznovrsnosti u tumačenje mirisa MY WAY, poznatog po svojem aktualnom cvjetnom karakteru, i to tako da spaja rascvjetani buket bijelog cvijeća s blistavim, svježim zelenim notama.

Ovaj je miris spoj različitih kultura, a stvorili su ga majstori kreatori parfema Carlos Benaïm, koji je razvio originalni miris MY WAY, i Dominique Ropion (IFF). Oni su odabrali vrhunske, najbolje sastojke kako bi ispričali priču ovog novog mirisa i stvorili mirisnu rapsodiju.

My Way Floral Eau de Parfum

My Way Floral Eau de Parfum

Radosne glavne note ovog mirisa započinju esencijom mandarine, koja se na održiv način nabavlja u Italiji, te uljem gorke naranče iz Tunisa, svježim, zelenim i prirodnim sastojcima koji mirisu My Way Floral daju opojnu blistavost. Ove note pojačava cvijet naranče, čiji se miris stvara s pomoću modernizirane verzije procesa ekstrakcije s pomoću masti, koja u esenciju gorke naranče uvodi cvjetove egipatske naranče i pobuđuje raskoš, kompleksnost i energičnost. Kombinacija ovih tonova stvara snažnu blistavost i navodi one koji nose ovaj parfem da prošire svoje obzore za nove susrete i iskustva.

Srce mirisa My Way Floral pojačava karakterističnu blistavost mirisa MY WAY s pomoću kombinacije dvaju delikatnih bijelih cvjetova. Srce apsoluta tuberoze iz Indije osmišljeno je radi stvaranja modernih, prirodnih i sunčanih tonova. Spaja se s uljem gorke naranče iz Tunisa, a zatim nastaje učinak koji je istovremeno delikatan, raskošan i profinjen.

Ovu mirisnu priču prati reklamni spot u režiji kreativnog dvojca Hunter i Gatti koji otkriva reakcije glumice Adrije Arjone na niz dirljivih iskustava s ljudima iz različitih dijelova svijeta. Slijedeći naturalistički pristup koji je u skladu s etosom mirisa MY WAY, ni spot ni slike nisu retuširani.


VIŠE O TEMAMAženski parfemiGiorgio Armaniženski mirisiGiorgio Armani My WayCarlos BenaimDominique Ropion
Povezano