I Dior je lud za njim: 17-godišnji Hrvat Gabrijel Krušelj pokorio Pariz!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.01.2017.

44

Gabrijel Krušelj | Foto: Relatum Models

Gabrijel Krušelj | Foto: Relatum Models

Samo par tjedana nakon što je 'otkriven', 17-odišnji Hrvat Gabrijel Krušelj dobio je svoju prvu veliku modnu priliku, i to na velikoj pariškoj sceni

Revija prestižne modne kuće Christian Dior održana je u sklopu nedavno završenog muškog tjedna mode u Parizu. Uz mnoga poznata lica modne scene, pistom je prošetao i 17-godišnji model Gabrijel Krušelj iz Oroslavja, koji je time postao i prvi hrvatski maneken koji je nosio reviju ove renomirane modne kuće.

To je značajan uspjeh ne samo za Gabrijela već i za njegovu matičnu agenciju Relatum Model Management, koju predvodi nekadašnji model Marko Lovrić. Skauti ove agencije prepoznali su Gabrijelov potencijal, a samo par tjedana nakon što je 'otkriven' - Gabrijel je dobio i svoju prvu priliku u Parizu.

Osim Gabrijela, na pariškom tjednu mode, prošetao je i najuspješniji model agencije Relatum Model Managementa, Korejac Bom Chan Lee, koji je imao priliku nositi kreacije kao što su Hermes, 22/4 Hommes i mnoge druge.

Gabrijel je trenutno je angažiran u pariškoj modnoj agenciji Success Models, a ne sumnjamo da je ovo tek početak uspješne Gabrijelove karijere modela te da ćemo imati priliku čuti njegovo ime i sa drugih svjetskih modnih pista.


VIŠE O TEMAMAmodelingmanekenstvoRelatum Model ManagementGabrijel KrušeljChristian DiorParis Fashion Week
Povezano