Frizure i boje za kosu (F/W 2018/2019): Ovo su najveći zimski trendovi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.11.2018.

115

Foto: Alen Večanin

Foto: Alen Večanin

Donosimo četiri iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre

Nakon predstavljanja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, inspirativna kolor kampanja „Kosa kao remek djelo“, koju je Keune Haircosmetics osmislio u suradnji sa svojim frizerima i stručnjacima, nastavila se u Novoj Gradiški, u frizerskom salonu Fancy.


Foto: Alen Večanin

Foto: Alen Večanin

Vlasnica salona Marija Gelenčir i njezin tim frizerki (Valentina Bušljeta, Romana Jurašinović i Saima Petričević) demonstrirale su na svojim modelima 4 iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre.

Toasted Coconut

Toasted Coconut

Toasted Coconut (model Ena Špičak) kombinacija je različitih toplo – hladnih nijansi koja je apsolutno oduševila cijeli beauty svijet. Dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Sve boje na kosi stapaju se jedna s drugom kako bi ovaj balayage djelovao što prirodnije, ali i efektnije.

Bronze Orange (model Nikolina Pintarić)

Bronze Orange (model Nikolina Pintarić)

Kombinacija crvene, brončane i narančaste boje, suptilnim nijansiranjem majstorski je pretočena u odvažnu nijansu naziva Bronze Orange (model Nikolina Pintarić). Savršena je za jesenske dane, s toplim, pomalo zlaćanim odsjajem.

Caramel Ombre (model Ivana Curić)

Caramel Ombre (model Ivana Curić)

Caramel Ombre (model Ivana Curić) jedna je od trenutno najpopularnijih boja, a njezin naziv neodoljivo podsjeća na najfiniju karamelu. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Ova nijansa najbolje pristaje plavušama koje žele mekšu frizuru te brinetama, koje ovom nijansom mogu osvježiti cjelokupan izgled.

Cream Soda (model Katarina Šokić)

Cream Soda (model Katarina Šokić)

Cream Soda (model Katarina Šokić) jedna je od trenutno najpopularnijih boja za plavuše. Radi se o zlatno - bež nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Pomoću svjetlijih i tamnijih pramenova iste nijanse dobiva se svojevrsna dimenzija, bez previše kontrasta.

VIŠE O TEMAMAfrizure za dugu kosuKeune Haircosmeticsboje za kosufrizure za kosu srednje duljineEna Špičakcrvena kosaIvana CurićFrizerski salon Fancy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se