Keune ima svoj prvi parfem za kosu, jeste li ga isprobali?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.05.2024.

0

Foto: Keune

Foto: Keune

Savršeno uravnotežena kombinacija podatne gline i toplih tonova ambre stvara toplinu koja obuzima osjetila, pružajući vam trenutke opuštanja i mira

Brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics predstavio je najnoviji proizvod - So Pure parfem za kosu. Radi se o jedinstvenoj formuli obogaćenoj prirodnim sastojcima koja nudi neodoljivu mješavinu mirisa lista smokve, svježeg bergamota i ogrozda s dodatkom cvjetne esencije jasmina i biljnog zelenog čaja. So Pure parfem za kosu transformirat će vaše svakodnevno iskustvo njege kose u pravo aromatično zadovoljstvo.

Prirodni sastojci ovog parfema ne samo da pružaju osvježavajući miris, već i njeguju kosu, ostavljajući je blistavom i svilenkasto mekom. Savršeno uravnotežena kombinacija podatne gline i toplih tonova ambre stvara toplinu koja obuzima osjetila, pružajući vam trenutke opuštanja i mira. Svaka kap So Pure parfema za kosu donosi osjećaj kao da ste upravo zakoračili u opuštajući spa.

Ovaj revolucionarni proizvod označava novu eru u mirisima za kosu, inspiriran ljepotom i mirisima prirode, nudeći neusporedivi senzorni doživljaj u njezi kose. Temelj linije So Pure oslanja se na četiri važna stupa. Prvi od njih je da su So Pure proizvodi veganski, izrađeni od certificiranih prirodnih sastojaka i bez okrutnosti.

Keune So Pure

Keune So Pure

Drugi je prenamjena jer su svi proizvodi So Pure izrađeni od sastojaka dobivenih iz neiskorištenih dijelova šećerne repe pa Keune koristi ono što već postoji i nema potrebe za uzgojem novih usjeva. Treći je stup ugljična neutralnost gdje Keune pazi na svaki korak u proizvodnom lancu: od proizvodnje do formula, transporta i pakiranja, a sve nesmanjene emisije nadoknađuje certificiranim projektom kompenzacije ugljika. Četvrti stup je koncentrirana formula koja kupcu u istom volumenu daje više šampona i regeneratora. So Pure je usto bez glutena, bez silikona, šamponi su bez sulfata, a sva su druga rješenja, osim rješenja Cool, bez umjetnih bojila.


VIŠE O TEMAMAparfemi za kosunjega koseKeune Haircosmetics
Povezano