FOTO: Vitaly Zdorovetskiy oduševio hrvatske fanove

Piše: CroModa, Foto: Sara Dombre
Objavljeno 26.11.2015.

0

Imax dvorana u CineStaru Arene Zagreb bila je premalena za sve obožavatelje popularnog YouTubera Vitalyja Zdorovetskiyja

Osim najvećih hollywoodskih kino hitova, CineStar Imax dvoranu uspjela je napuniti jedino Angelina Jolie, a sinoć je to još uspjelo samo Vitaly Zdorovetskiyju, jednoj od najvećih YouTube zvijezda današnjice i svjetskoj senzaciji. Vitaly ima više od 10 milijuna vjernih pratioca na društvenim mrežama i više od  milijardu pregleda na svim svojim videima. Upravo to ga čini i vrlo utjecajnom, svjetski poznatom osobom koja i u Hrvatskoj ima iznenađujuće velik broja obožavatelja.

To se upravo pokazalo u Arena Centru, gdje je je CineStar Imax dvorana bila premalena za sve njegove obožavatelje.  Popularnog YouTubera u Hrvatsku je dovela ekipa koja stoji iza novog YouTube kanala, JoomBoos, namijenjenog pranksterima, tj. onima koji smišljaju šale i spačke, ali koji će uz njih isto tako okupljati i najbolje regionalne Youtubere koji će za JoomBoos snimati i različite druge sadržaje (beauty, eksperimenti, fashion, izazovi, vlogovi itd.).

Vitaly je održao zanimljivo predavanje o svome uspjehu na YouTubeu, a nakon toga se puna dva sata družio sa svojim obožavateljima. JoomBoos ekipa obećala je jako zanimljiv sadržaj na svom YouTube kanalu, te je pozvala sve obožavatelje dobre zabave da ih prate jer im spremaju svakakva iznenađenja.


VIŠE O TEMAMAVitaly ZdorovetskiyCineStarVitalyzdTv
Povezano