FOTO: Ella Dvornik i Borna Rajić partijale na Fresh Islandu

Piše: CroModa, Zrće, Zagreb
Objavljeno 16.07.2016.

24

Ella Dvornik | Foto: Marko Ocepek Delbell

Ella Dvornik | Foto: Marko Ocepek Delbell

Domaće snage predvodile su Ella Dvornik i Ivona Brnelić, bivša plesačica Tine Turner, danas koreografkinja

Hrvatski #HEXAPPEAL Fresh Island festival na glasu je kao jedan od najbolje stiliziranih festivala na svijetu. Posjetitelji ovog jučer završenog festivala mnogo pažnje pridaju upravo odabiru odjevnih kombinacija koje uz r'n'b glazbu daju dodatnu energiju i osjećaj. Proteklih smo dana na plaži Zrće, više nego ikad preko ljetnih mjeseci, mogli vidjeti zanimljive modne kombinacije, pazilo se na svaki detalj, a i klubovi su svoje uređenje doveli do savršenstva.
Domaće snage predvodile su Ella Dvornik i Ivona Brnelić. Ella je kroz nekoliko dana pokazala visoko modno znanje, dok je bivša plesačica Tine Turner, danas koreografkinja, Ivona Brnelić u sigurnom odabiru haljine s potpisom Zigmana plijenila pažnju na koncertu Chrisa Browna. S posebnim je zanimanjem pratila Chrisove plesne pokrete koji su oduševili sve prisutne. U nastupu američke zvijezde uživali su i Borna Rajić te Vlaho Arbulić koji se zabavljao u društvu prijatelja.
Ivona Brnelić (lijevo) i Borna Rajić (desno)

Ivona Brnelić (lijevo) i Borna Rajić (desno)

Trodnevno festivalsko druženje pokazalo je kako većina posjetitelja veliku pažnju pridaje i vlastitom tijelu, pa je naporan rad u fitness centrima preko zimskih mjeseci, ovog ljeta na Pagu posebno došao do izražaja.

Peti jubilarni #HEXAPPEAL Fresh Island visoko je postavio ljestvicu kada su ljetni festivali u pitanju. Vodeće r'n'b zvijezde današnjice prepoznale su festival te od šestog izdanja možemo očekivati dolazak novih glazbenih imena koji će Hrvatsku zasigurno smjestiti visoko na ljestvici najpoželjnijih ljetnih glazbenih destinacija.

VIŠE O TEMAMAElla DvornikBorna RajićIvona BrnelićFresh Island Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se