Festival svjetla Zagreb od 18. do 23. ožujka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.02.2020.

0

Festival svjetla Zagreb održat će se po četvrti put

Festival svjetla Zagreb održat će se po četvrti put

Festivalom svjetla glavni se grad Hrvatske prije četiri godine pridružio nizu svjetskih gradova kao što su Lyon, Amsterdam, Helsinki, Prag, St. Peterburg i Berlin

Festival svjetla, koji se u ožujku održava četvrti put, romantičnom igrom svjetla i svjetlosnim instalacijama uz dosadašnje gornjogradske ulice osvaja i nove prostore te najavljuje brojne novosti.

Festival svjetla Zagreb, koji je u protekle tri godine prekrasnim svjetlosnim instalacijama osvojio stanovnike grada i njihove goste, ove se godine održava od 18. do 23. ožujka. Taj svojevrsni pozdrav proljeću, s čijim održavanjem već mnogi gosti grada usklađuju kalendar dolaska, ove će godine 'preskočiti' dosadašnje granice.

Naime, do sada su se projekcije, audiovizualne instalacije i druga događanja glavninom postavljala na pročeljima zgrada, ulicama i zelenim površinama povijesnoga Gornjega grada, a sada osvajaju i nove lokacije kojima će dati nove boje, sadržaje i ugođaj.

Festivalom svjetla glavni se grad Hrvatske prije četiri godine pridružio nizu svjetskih gradova kao što su Lyon, Amsterdam, Helsinki, Prag, St. Peterburg i Berlin.


VIŠE O TEMAMAFestival svjetla
Povezano