Evo zašto pročitati psihološki roman 'Srebrna krila'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.01.2022.

0

Foto: VBZ

Foto: VBZ

Srebrna krila - knjiga o osveti, izdaji, obnavljanju odnosa, sestrinstvu. Još jedna intrigantna priča međunarodno proslavljene autorice.

Srebrna krila, knjiga švedske spisateljice Camille Läckberg, dugo je iščekivan nastavak njezine uspješnice. Psihološki triler Zlatni kavez – psihološki roman, uzbudljiva osvetnička drama o izdaji, ispravljanju nepravde i ženskom sestrinstvu – u kojemu je glavni lik snažna žena, nezaboravna Faye. Roman Zlatni kavez postigao je velik međunarodni uspjeh i bio je najprodavanija knjiga u Švedskoj u 2019.
Faye je upravo započela novi život u inozemstvu. Njezina tvrtka Revenge niže velike uspjehe. I baš kad je pomislila da su svi problemi iza nje i da napokon može okrenuti novo poglavlje u svom životu, njezina egzistencija biva ponovno ugrožena. Neposredno prije početka planiranog širenja Revengea u Sjedinjene Države, nad tvrtkom se iznenada nadvije ozbiljna prijetnja. Zbog nje se Faye mora vratiti u Stockholm. Faye uz pomoć pomno odabranog tima sposobnih i pouzdanih žena kreće u borbu da spasi ono što je njezino – ali i sebe i svoje bližnje. Intrigantna knjiga o borbi jedne žene.
Ova serija, neumorno niže uspjehe kako u Švedskoj tako i na međunarodnoj razini. Psihološki roman o Faye, ako uživate čitajući mističan psihološki triler, nešto je što ne smijete propustiti.

Camilla Läckberg iako diplomirala ekonomiju, postala je europska kraljica zločina. Napisala je desetak knjiga iz serije Fjällback. Kontinuirano objavljuje i knjige za djecu, njih šest ulazi u seriju o Super-Charlieju.

Vrlo je svestrana, suvlasnica je i tvrtke koja proizvodi glazbu i džinglove za diskografske, filmske i televizijske kuće, reklamnu industriju i umjetnike.

VIŠE O TEMAMAVBZknjiževnostCamilla Lackberg
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se