Elite Model Look dolazi u Hrvatsku: Cure i dečki, prijavite se!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2016.

37

Elite Model Look Croatia

Elite Model Look Croatia

Eliteov tim posjetit će tijekom svibnja Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod, gdje će biti održani regionalni castinzi

Već 33 godine zaredom, Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu te tako nudi priliku tisućama mladića i djevojaka (između 14 i 22 godine) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski, a zahvaljujući agenciji Relatum Model Management ova jedinstvena prilika pružit će se hrvatskim curama i dečkima. 

Eliteov tim posjetit će tijekom svibnja Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod, gdje će biti održani regionalni castinzi koji će pružiti priliku sudionicima da postanu dio renomiranog svjetskog natjecanja modela te dio najprestižnije svjetske model agencije Elite Model Management

"Jako nam je drago da smo uspjeli u Hrvatsku dovesti ovo renomirano natjecanje. Pobjednici se neće birati samo po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti već i mogućnostima da odgovore na trenutne modne trendove", naglasio je Marko Lovrić, direktor Relatum Model Managamenta, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.  

Na kraju hrvatske turneje bit će odabrano 40-ak ženskih i 40-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za lipanj 2016. u Zagrebu. Natjecatelji po odabiru žirija Elite Model Looka, njih 8 ženskih i 8 muških, potom će biti pozvani da sudjeluju na finalnom nacionalnom natjecanju. Krajnji cilj im je zaslužiti mjesto na prestižnom svjetskom finalu zajedno s više od 50 mladića i djevojaka odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite. 

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti:

- Djevojke između 14 i 22 godine, visoke najmanje 172 cm
- Dečki između 14 i 22 godine visoki najmanje 183 cm

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

VIŠE O TEMAMAElite Model LookmodelingmanekenstvocastingMarko LovrićRelatum Model ManagementElite Model Management
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se