Dinka Bonelle Džubur - između mode i Hollywooda

Piše: CroModa, Foto: Joanna Paciorek
Objavljeno 02.12.2011.

29

Nakon pojave u TV-Serijalu 'Larin Izbor', egzotična Dinka je trenutno u Los Angelesu gdje snima novi film

Dinka Bonelle Džubur (Foto: Joanna Paciorek)

Dinka Bonelle Džubur (Foto: Joanna Paciorek)

Midikennova manekenka i glumica Dinka Bonelle Džubur (26) odrasla je u Australiji gdje je i započela svoju karijeru sa svjetskom agencijom Elite Models.

Dinka je djevojka unikatne ljepote, rafiniranog seksepila i čvrstog stava

Ova glumica i manekenka visoka 174 cm, s mjerama 86-61-94, u Hrvatsku je stigla iz Cannesa  kako bi na filmskim  festivalima u Puli, Zadru i Mostaru  promovirala svoj novi film “Male ruke” gdje igra glavnu ulogu, film od proslavljene australske redateljice Claire McCarthy, koja je nominovana za australskog Oscara. U navratu u Hrvatsku, Dinku je zapazila jedna deća domaća modna agencija Midikenn.
 
Dinka je zakoračala je na teritorij agencije sa već izgrađenim stavom, voljom i željom za rad. Njeno najveće oružje definitivno su stav i osobnost. Veliki je borac i radoholičar, te upravo zbog tih osobina ubire zaslužene plodove svoga rada. Dinka je već kao tinejdžer počela raditi kao manekenka, a usput je diplomirala je dva prestižna studija u australiji: novinarstvo dobivenom stipendijom te trogodišnju Akademiju scenskih umjetnosti u Brisbaneu.

Dinka Bonelle Džubur (Foto: Joanna Paciorek)

Dinka Bonelle Džubur (Foto: Joanna Paciorek)

U angažmanu sa poznatom fotografkinjom Joannom Paciorek za Midikenn, Dinka ne prestaje pljeniti pažnju modne industrije, i to ponajprije zbog njezine egzotične ljepote.

Nakon pojave u TV-Serijalu "Larin Izbor", Dinka je trenutno locirana u Los Angelesu gdije snima novi film.

"Dinka je djevojka unikatne ljepote, rafiniranog seksepila i čvrstog stava", kaže modni agent i jedan od čelnika Midikenna - Sayon Bangoura te dodaje: "Posebna djevojka koja je proputovala svijet, ima zaista moćnu pojavu koja jednostavno oživi ispred fotoaparatom ili kamerom".


VIŠE O TEMAMADinka Bonelle DžuburMidikennJoanna PaciorekClaire McCarthyLarin izborSayon Bangoura
Povezano