Dessange: Kolekcija frizura za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 22.09.2015.

93

Kako se svjetlost sunca ne bi ugasila dolaskom jesen i zime, Dessange je odlučio poigrati se sa sjenama u kosi i novu kolekciju frizura nazvao LIGHT OF SHADOWS

Iako su fotografije modela i frizura u crno bijeloj fotografskoj tehnici, neka vas ne zavara, ovdje je jako puno boja! Između svijetlosti i tame, ženska ljepota je naglašen a kosa dobiva novu naglašenu  formu i dimenziju. Strukturirano šišanje kose, uglađenost kose i kontrast u bojama. Svaki detalj je naglašen uzajamnim djelovanjem sjene i svjetla ostavljajući mašti na volju da učini svoju čaroliju.
Kroz kolekciju proljeće ljeto 2015. Dessange je naglasak stavio na tehniku šišanja dok za jesen/zimu 2015/2016. predlaže da boja bude u prvom planu i da postane nezaobilazan dodatak svakoj frizuri. Dessange balayage dobiva novu dimenziju izrade pramenova sa naglaskom na svu njenu raskoš u tonovima odnosno igrom svjetlosti i sjene u kosi. Svjetlost koja izlazi iz sjene i ljepota koja otkriva novi sjaj!
Nose se kratke, razbarušene frizure (tzv. raščupano-počešljano), punk chic, unstructured bob, slojevita duga kosa, razbarušeni valovi i kovrče. U galeriji fotografija otkrijte novu kolekciju frizura koju je kreirao team Dessange Paris!

VIŠE O TEMAMADessangefrizure za izlaskerazbarušene frizurebob frizurapunk frizurevalovita kosakovrče
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se