Color Mask donosi 18 blistavih nijansi za kosu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2013.

4

Schwarzkopf Color Mask

Schwarzkopf Color Mask

Revolucionarna formula Schwarzkopfove linije Color Mask jača strukturu kose i omogućava lakše raščešljavanje

Color Mask, prva premium trajna boja za kosu u posudi iz Schwarzkopfa, pruža sve što žene očekuju od boje za kosu: dodatnu njegu, snažnu formulu boje za kosu za blistave rezultate i jednostavno nanošenje. Snažnim protresanjem posude u koju se prethodno stavi krema za razvijanje boje i krema za bojenje, smjesa postaje kremasta poput maske za kosu. Color Mask pruža intenzivne, blistave rezultate bojenja za do 30 posto više sjaja, kao i trostruku dubinsku njegu.

Iscijedite sadržaj kreme za bojenje u posudu i čvrsto zatvorite. Protresanjem posude, krema za bojenje i emulzija za razvijanje boje pretvaraju se u smjesu bogate, kremaste teksture poput maske za kosu. Ova premium boja za kosu stupnja postojanosti 3 (trajna boja za kosu) nanosi se jednostavno i precizno prstima, i to bez kapanja. Revolucionarna formula Color Mask boje za kosu jača strukturu kose i omogućuje lakše raščešljavanje. Nakon bojenja regenerator koji sadrži njegujući vitaminski uljni kompleks pruža dodatnu njegu, i čini kosu vidljivo mekšom. Rezultat su prekrasne, intenzivne boje sa do 30 posto više sjaja, savršeno prekirvanje sijedih i trostruka dubinska njega.

Schwarzkopf Color Mask boja za kosu dostupna je u 18 nijansi, po cijeni od 54,90 kuna:

1010 Svijetlo bisernoplava

1000 Prirodno svijetloplava

940 Bež plava

800 Srednje plava

750 Tamno zlatnoplava

700 Tamnoplava

665 Svijetlo zlatnosmeđa

657 Bakreno svijetlosmeđa

600 Svijetlosmeđa

586 Mahoganij crvena

568 Kesten smeđa

560 Bogati nougat

550 Zlatno smeđa

500 Srednje smeđa

400 Tamnosmeđa

368 Tamni kesten

300 Crno smeđa

100 Crna


VIŠE O TEMAMASchwarzkopfboje za kosubojanje koseinzenzivne boje za kosuColor Maskregenerator za kosuprekrivanje sijedihtrajne boje za kosu
Povezano