5 odličnih proizvoda koji štite kosu od topline

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 22.05.2024.

0

Odlični proizvodi za kosu

Odlični proizvodi za kosu

Alati za oblikovanje kose koji koriste toplinu gotovo su neizostavan dio beauty rutine, ali mogu oštetiti kosu pa ju je važno zaštititi - izdvojili smo pet odličnih proizvoda koji će vam u tome pomoći.

Alati za oblikovanje kose koji se služe toplinom, poput fena, pegle za kosu, figara i sličnih uvijača, gotovo su postali dio svakodnevne beauty rutine većine žena. Međutim, ono što je važno imati na umu jest da oni mogu jako oštetiti kosu, ma koliko bili korisni i praktični za postizanje elegantne frizure. Izlaganje visokim temperaturama može dovesti do ispucalih vrhova, gubitka sjaja i suhoće kose, zato je važno koristiti proizvode za zaštitu koji minimiziraju taj efekt.

Takvi se proizvodi za zaštitu od topline nanose na kosu prije same upotrebe alata za oblikovanje. Njihova je svrha stvoriti zaštitni sloj na kosi kako izravan kontakt s vrućinom ne bi imao toliko štetan utjecaj te bi svakako trebali biti dio vaše beauty rutine. Proizvodi za zaštitu od topline dolaze u mnogim oblicima, no najčešće su u obliku spreja. Zavirili smo u bogatu ponudu raznih beauty brendova i izdvojili pet odličnih, koji vas neće razočarati. 

1. Kérastase - Nutritive Nectar Thermique


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


2. Syoss - Keratin Heat Protection Spray


Foto: Syoss

Foto: Syoss


3. L’Oréal - Dream Long Defeat The Heat Iron Spray


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Morrocanoil - Perfcet Defense Spray


Foto: Moroccanoil

Foto: Moroccanoil


5. Schwarzkopf - Thermo-protect Oil Spray


Foto: Schwarzkopf

Foto: SchwarzkopfVIŠE O TEMAMAKerastaseSyossLorealMorrocanoilSchwarzkopffrizurenjega kose
Povezano