Ovaj horoskopski znak je najprivlačniji, tako kažu dating aplikacije

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 30.06.2020.

0

Ilustracija. Foto: AvantGarde Magazine

Ilustracija. Foto: AvantGarde Magazine

Aplikacije za upoznavanje proživljavaju svoje zlatne trenutke i uzimaju ozbiljan novac, a jedna od njih izbacila je listu najprivlačnijih horoskopskih znakova

Jedan dating portal sproveo je istraživanje o privlačnosti bazirano na zvijezdama, a rezultati su - bar za one koji astrologiju uzimaju za ozbiljno - pomalo iznenađujući.

Aplikacije za upoznavanje proživljavaju svoje zlatne trenutke i uzimaju ozbiljan novac, a jedna od njih izbacila je listu najprivlačnijih horoskopskih znakova. Na samom vrhu su - ribe. Prema statistikama, osobe oba spola rođene između 20. veljače i 20. ožujka, zahvaljujući svom šarmu koji očito igra značajnu ulogu i u virtualnom svijetu, najviše privlače suprotan spol.

Odmah nakon riba, na drugoj poziciji smjestili su se ovnovi, dok su 'broncu' po privlačnosti odnijeli vodenjaci. Na četvrtoj je poziciji jarac, slijede škorpioni, djevice i vage, dok sedmu poziciju dijele blizanci, lavovi i bikovi.

I dok su ribe najprivlačnije, titulu najneprivlačnijih, barem prema podacima dating aplikacije, odnijeli su rakovi, dok su se na predzadnjoj poziciji smjestili strijelci.


VIŠE O TEMAMAdating aplikacijehoroskopastrologija
Povezano