Ova dva horoskopska znaka bit će najsretnija u 2023. godini

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 01.01.2023.

0

Ilustracija. Foto: Mango

Ilustracija. Foto: Mango

Zahvaljujući prvenstveno kretanju Jupitera, ruže će u 2023. cvjetati Ovnovima i Bikovima, koji su 'osuđeni' su da budu najsretniji znakovi zodijaka u ovoj godini

Jupiter, planet ekspanzije, sreće i dobročinstva, prešao je u nedavno u znak ovna, prvi znak zodijaka poznat po svojoj samopokretačkoj energiji, i tamo će ostati sve do 16. svibnja 2023. Osmjehnut će se Ovnovima svom svojom kozmičkom dobrotom prije nego što prijeđe u Bika, i njemu daruje isto. Zahvaljujući ovim tranzitima, Ovan i Bik trebali bi biti najsretniji znakovi zodijaka u 2023.

Kad je Jupiter u vašem znaku, tu su svi preduvjeti za pronalazak ljubavi, ali on također potiče i putovanja, i to često na neka udaljena mjesta gdje niste ni očekivali da ćete ići.

Glavni primatelji Jupiterovih kozmičkih 'darova', Ovan i Bik, predodređeni su na sretnu 2023., a ovan bi ove godine mogao očekivati i financijsku dobit. To je zato što je Jupiter u znak Ovna već nakratko ušao potkraj 2022., dajući ovom horoskopskom znaku priliku da usmjeri svoje ciljeve na monetarni rast koji bi se mogao ostvariti u 2023.


VIŠE O TEMAMAhoroskopastrologijaovanbik
Povezano