5 sjajnih šampona za obojenu kosu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 27.03.2024.

0

Sjajni šamponi za obojenu kosu

Sjajni šamponi za obojenu kosu

Ako ste jedna od brojnih žena koje bojaju svoju kosu, isprobajte jedan od ovih pet odličnih šampona koji će vašu boju održati postojanom, a kosu zdravom i sjajnom kao i kada ste izašli iz salona.

Svaka žena voli imati urednu i lijepo sređenu frizuru te boju koja će lijepo naglasiti ten i izgledati moderno. Neovisno iz kojih razloga, danas uistinu mnoge žene bojaju svoju kosu. Iako frizura poslije bojanja izgleda super, redovito farbanje oštećuje kosu pa ju je potrebno pravilno njegovati kako bi ostala zdrava, a boja postojana i frizura glamurozna kao i onda kada smo izašli iz frizerskog salona.

Prvi korak u njezi obojene kose je, naravno, odgovarajuć i kvalitetan šampon. Na sreću, na beauty se tržištu danas može pronaći mnoštvo odličnih šampona čije su formule prilagođene specifično njezi obojene kose. Oni dubinski hidratiziraju i hrane kosu kako ju proizvodi za farbanje ne bi oštetili, ali se i brinu da boja ostane jednako postojana i neizblijedjela, kao i prvi dan kada smo završili s posjetom frizeru. U nastavku otkrijte naših pet favorita koji vas sigurno neće razočarati.

1. Schwarzkopf - Gliss Color Perfector Shampoo


Foto: Schwarzkopf

Foto: Schwarzkopf


2. L’Oréal - Vitamino Color Professional Shampoo


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Organic Shop - Natural Nourishing Shampoo


Foto: Organic Shop

Foto: Organic Shop


4. Ziaja - Cocoa Butter Shampoo


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


5. Syoss - Color Shampoo


Foto: Syoss

Foto: SyossVIŠE O TEMAMASchwarzkopfLorealOrganic ShopZiajaSyossšamponikosanjega kose
Povezano