Cappuccino Book Festival od 20. do 22. listopada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.10.2011.

0

Cappuccino Book Festival powered by Always

Cappuccino Book Festival powered by Always

Za vrijeme trajanja festivala imat ćete priliku družiti se s poznatim hrvatskim autorima poput Julijane Matanović, Hrvoja Šalkovića, Sanje Pilić, Rujane Jeger, Aleksandra Štulhofera...

Od četvrtka 20. listopada do subote 22. listopada održat će se književni festival Cappuccino Book Festival, i to na tri lokacije u središtu Zagreba – caffe baru Maraschino, klubu Pepermint i knjižari Mozaik knjige u Bogovićevoj ulici, u organizaciji Alwaysa Hrvatska i Mozaik knjige.
Za vrijeme trajanja festivala imat ćete priliku družiti se s poznatim hrvatskim autorima poput Julijane Matanović, Hrvoja Šalkovića, Sanje Pilić, Rujane Jeger, Aleksandra Štulhofera i drugih, ali na jedan posve nov i drugačiji način. Pored toga, zabavit će vas i stand up komičari, a na humanitarnom partyju koji će se u četvrtak navečer održati u klubu Pepermint, glazbu će za vas puštati svjetski putnik Hrvoje Šalković i majstor kuhinje Mate Janković uz domaćicu večeri i Alwaysovu ambasadoricu Ivu Šulentić. Osim lude i nezaboravne zabave, party će imati i humanitarnu notu, jer će se na njemu prikupljati knjige koje će biti donirane djeci iz Doma za djecu "A.G.Matoš" u Selskoj cesti.
Bogat i zanimljiv program počinjat će u popodnevnim satima na navedenim lokacijama, a sve što morate učiniti je između 20. i 22. listopada svakako posjetiti "Cappuccino Book Festival powered by Always", dobro se zabaviti i doživiti potpuno nov doživljaj književnog festivala u središtu Zagreba.

VIŠE O TEMAMAJulijana MatanovićHrvoje ŠalkovićSanja PilićRujana JegerAleksandra ŠtulhoferknjiževnostMate Janković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se