Brže mršavljenje je moguće uz ovih pet trikova

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 09.04.2020.

0

Ilustracija. Foto: Bershka

Ilustracija. Foto: Bershka

Ako imate nekoliko suvišnih kilograma, u mršavljenju vam mogu pomoći neki stini trikovi. Izdvojili smo pet dokazano dobrih.

Smršavjeti nije jednostavno, stoga namje dobrodošla svaka pomoć. Donosimo vam 5 jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći!

1. Nemojte jesti iza 19 ili 20 sati

 
Ovo jednostavno ograničenje imat će jednostavnu  i poželjnu posljedicu - vrlo vjerojatno ćete smanjiti količinu hrane koju unosite u svoj organizam.

2. Ubacite u dnevnu što više kretanja

Bez kretanja smršavjeti jednostavno - nećete. Dakle, ili se počnite baviti nekim sportom, ili što više hodajte, ili vježbajte neke mini vježbe svako jutro. Opcija je puno, važno je samo da se vi krećete što više.

3. Pažljivo žvačite hranu i jedite samo kad ste gladni

Dva jednostavna, ali učinkovita savjeta - jedite polako te jedite samo kada osjetite potrebu. Oba dva savjeta pomoći će vam da izbjegnete suvišno prejedanje.

4. Jedite juhu ili popijte čašu vode prije obroka

Tekućina će vas zasititi, tako da ćete pojesti manje hrane i unijeti u organizam manje kalorija.

5. Imajte zdrav i obilan doručak

Najesti se ujutro definitivno je najbolje što možete napraviti za svoje tijelo. Doručak će vas zasititi, a osim toga, pomoći će vam da izbjegnete prejedanje tijekom dana. Od dobrog jutra dan počinje!

Savjet plus:

Najvažnije je da ne odustajete. Čak i ako ste jedan dan pojeli puno slatkog ili jeli kasno, nema veze, shvatite to kao odmor te se ponovno prihvatite ovih savjeta.


VIŠE O TEMAMAmršavljenjegubitak kilogramazdrava prehrana
Povezano