Blistajte i nakon ljetovanja: Make-up tutorial za sjaj kože i očiju

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 22.08.2018.

3

Chloe Morello | Foto: Screenshot / YouTube

Chloe Morello | Foto: Screenshot / YouTube

S mora u svakodnevnu rutinu donosimo jednu prednost- preplanulost! Kako je istaknuti saznajte u superkorisnom tutorijalu

Većina nas se nakon mora vratila svojoj svakodnevnoj rutini, a to znači i povratak make-up rutini, koju na moru obično svodimo na minimum. Ovaj put imamo jednu prednost- preplanulost! Kako ju istaknuti saznajte u superkorisnom tutorialu.

Ljetni make-up znači nikakav make-up ili pak minimalan. Međutim, povratkom u svakodnevni život, vraćamo se i svojoj make-up rutini. Ona nakon sunčanja nikako ne bi smjela biti ista kao ona prije. Ovdje je preplanuli ten kojeg treba maksimalno iskoristiti, ali i licu pružiti sjaj kojeg zaslužuje jer je još uvijek ljeto. Zbog vrućina je važno naučiti kako se našminkati, a da se make-up ne rastopi. Važno je naučiti kako istaknuti oči i najvažnije od svega kako tenu podariti sjaj i blistavost.

Chloe Morello, prelijepa Youtube beauty vlogerica, privlači na svom Yotube kanalu 2,5 milijuna pretplatnika, a kad pogledate njezine tutoriale, bit će vam jasno zašto je toliko popularna. Ova ljepotica zna sve o make-upu i sad je pravi trenutak poslušati njezine savjete za savršen ljetni make-up koji će vašem preplanulom tenu podariti sjaj i istaknuti ga da slučajno ne prođe nezapaženo.

Kako se po ovim vrućinama našminkati, a da make-up bude postojan, a pritom atraktivan i privlačan, pogledajte u videu u nastavku:
VIŠE O TEMAMAChloe Morellopreplanulostmake-up tutorial
Povezano