Dramatičan make-up look za blagdane koji možete kreirati sami

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 01.12.2021.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Donosimo kratak video tutorial koji će vas naučiti kreirati glamurozan i pomalo dramatičan make-up look s kojim ćete zablistati na svim blagdanskim zabavama.

Blagdani su nam svakim danom sve bliže i jedva ih čekamo jer smo sigurni da će sa sobom donijeti pregršt događanja i zabava kojima želimo prisustvovati. Osim raskošne modne kombinacije, za posebne prigode uvijek nam je potreban i poseban make-up koji će istaknuti našu prirodnu ljepotu. Kako biste postigli savršen make-up look, ne morate biti profesionalni vizažist, već vam je potrebno samo malo vježbe i strpljenja, a mi smo tu da vam pomognemo.

Danas smo za vas izdvojili kratak i jednostavan video tutorial koji će vas naučiti kako kod kuće rekreirati glamurozan i pomalo dramatičan make-up look za baš sve blagdanske zabave i partije, koji pristaje svima. Ovaj look divno će istaknuti i naglasiti vaše oči uz pomoć eye-linera i dati vam zavodljiv pogled, a nježna, nude nijansa na usnama će ga u potpunosti zaokružiti i uravnotežiti.Naravno, ovaj make-up look uvijek možete modificirati i prilagoditi sebi koristeći svoje omiljene make-up proizvode i nijanse, no nadamo se da će vam poslužiti kao odlična inspiracija za nadolazeće blagdane!VIŠE O TEMAMAmake-upmake-up tutorialtutorialvideo
Povezano