Jednostavan make-up za Valentinovo koji morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.02.2022.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Bliži nam se dan zaljubljenih, zato smo izdvojili jednostavan video koji će vas naučiti rekreirati make-up look savršen za Valentinovo, kako ga god odlučili provesti!

Bliži nam se dan zaljubljenih koji ćemo provesti s našim najdražim ljudima, bilo da se radi o našoj boljoj polovici ili pak o našim najboljim prijateljicama. U svakom slučaju, to je dan kada se posvećujemo najmilijima, ali i sebi kako bismo bili u najboljem izdanju. Već smo počeli planirati savršen outfit, manikuru, a sada je na red došao i savršen make-up koji će naglasiti našu prirodnu ljepotu i uklopiti se u cjelokupan look, neovisno o prigodi.

Na Youtube-u se može pronaći pregršt make-up video tutoriala za baš svaku priliku pa se u moru različitih videa ponekad može biti teško snaći, zato smo mi tu da vam olakšamo. Izdvojili smo kratak video tutorial koji će vas naučiti rekreirati make-up koji je kao stvoren za Valentinovo. Elegantnan i decentan, a istovremeno jednostavan, sigurni smo da ćete ga s lakoćom prilagoditi svome licu, ali i ukusu. Isprobajte ga što prije i provedite Valentinovo veseli i puni samopouzdanja!
VIŠE O TEMAMAYoutubemake-upmake-up tutorialivideivideo tutorialiValentinovo
Povezano