Avon tvrdi da njegova nova krema briše podočnjake

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.01.2024.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno - Vitamin C, kažu iz Avona.

Vitamin C ima ključnu ulogu u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Ovaj vitamin je poznat po tome što doprinosi ujednačavanju tena i smanjenju hiperpigmentacije, po tome što pomaže stvaranju kolagena za čvršću kožu, nježno je budi i magično ublažava bore, čineći kožu svježom i blistavom. Zato su kreme s ovim vitaminom veoma efikasne u borbi s podočnjacima i idealno je imati bar jednu u svakodnevnoj rutini!

Brojne kliničke studije su sprovedene o djelovanju vitamina C na kožu. Ispostavilo se da je čudotvorac kad je koža u pitanju, a posebno za osjetljivu kožu ispod očiju i tamne kolutove koji se stvaraju od umora, alergija, stresa, dehidratacije ili jednostavno genetike.

Zamislite sad ovo: svježe, sočne naranče pune vitamina C, iscijeđene i skrivene u bočici Anew kreme za područje oko očiju beauty brenda Avon. Uz kompleks vitamina C ova krema sadrži i antioksidante koji spojeni stvaraju nepobjedivi duo. Ova divna krema ne samo da se bori protiv tamnih kolutova ispod očiju i hiperpigmentacije, već osvježava kožu poput jutarnjeg sunca.

Foto: Avon

Foto: Avon

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede. Uvjerite se i sami u moći ovog čarobnog vitamina i dozvolite vašoj koži da se probudi uz savršenu dozu vitamina C.

Potražite novu Anew kremu za područje oko očiju s vitaminom C u Avonovom katalogu po cijeni od 12,50 €.


VIŠE O TEMAMAkremeAvonpodočnjacikozmetikanjega područja oko očiju
Povezano