5 odličnih svjetlucavih proizvoda za kožu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 13.06.2024.

0

Foto: Nuxe, Olival, Guess, Dermacol, Eveline

Foto: Nuxe, Olival, Guess, Dermacol, Eveline

Stiže nam ljeto, a ljeti volimo da nam koža bude ekstra, zato smo pronašli pet odličnih proizvoda za njegu kože koji na njoj ostavljaju suptilan, a opet zavodljiv sjaj.

Ljeto nam uskoro stiže, a to potvrđuju i kalendari i sve topliji te vedriji dani. Sigurni smo da i vi odbrojavate dane preostale do godišnjeg odmora kojega ćemo provesti uživajući na suncu i moru. Ljeti želimo što ljepšu kožu i ten, a kako bismo to postigli, važno ju je pravilno njegovati i zaštititi ju od sunca i štetnih UV-zraka. Iako nam je zaštita na prvome mjestu, do ne znači da ne možemo biti i glamurozni, zato smo za vas pronašli proizvode za njegu kože koji na njoj ostavljaju suptilan, a opet zavodljiv sjaj.

Mlijeka i ulja za tijelo koja sadrže SPF zaštitu, a koja su također i svjetlucava, veliki su hit svakoga ljeta kada želimo zablistati na plaži. Svojim će formulama vašu kožu zaštititi od sunca, ali će je i njegovati te osigurati da bude meka i nježna na dodir. Šljokice su samo još jedan od bonusa koji će istaknuti vašu preplanulu put i dati vam onu savršenu dozu glamura i zavodljivosti, a naposljetku i samopouzdanja. U nastavku otkrijte naših pet favorita.

1. Nuxe - Multi-purpose Dry Oil


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


2. Olival - Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje


Foto: Olival

Foto: Olival


3. Eveline - Brazilian Body


Foto: Eveline

Foto: Eveline


4. Dermacol - Gold Body After Sun Butter


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


5. Guess - Destination Ibiza Radiant


Foto: Guess

Foto: GuessVIŠE O TEMAMANuxeOlivalEvelineDermacolGuessulja za tijelouljakreme za tijelo
Povezano