Atraktivna Vlatka Pokos snima spot za remiks hita 'Metak'

Piše: CroModa, Novalja, Zagreb
Objavljeno 07.08.2014.

0

Vlatka Pokos | Foto: Goran Telak

Vlatka Pokos | Foto: Goran Telak

Vlatka Pokos, koja se 1994. godine proslavila pjesmom 'Metak', u suradnji s Borisom Đurđevićem snimila je remiks za istoimeni hit

Ova pjesma, čiji se spot upravo snima u klubu Aquarius na Zrću, obilježava povratak atraktivne Vlatke Pokos na glazbenu scenu.
Foto: Goran Telak

Foto: Goran Telak

Pjevačica je poprilično uzbuđena zbog novih izazova, a velika želja bila joj je uhvatiti klupsku atmosferu kakvu godinama njeguje jedan od najboljih jadranskih klubova.
Vlatka Pokos na snimanju spota 'Metak'

Vlatka Pokos na snimanju spota 'Metak'

"Atmosfera u Aquariusu naprosto je genijalna! Iskreno, nisam pobornik mainstream trendova na našoj glazbenoj sceni, pa sam svoju pjesmu koja je top listama vladala početkom devedesetih poželjela ponovo izvesti u house verziji. Živim atipičan život za svoje godine, družim se s mlađim ljudima i super se osjećam. Drago mi je kada vidim da i nove generacije poznaju stihove pjesme i da je 'Metak' zapravo još uvijek vrlo aktualan hit", kazala je atraktivna Vlatka u Aquariusu.

Pjevačica nije isključila ni snimanje još nekih pjesama u istom glazbenom stilu, ali za početak će ovih dana dovršiti snimanje spota za pjesmu "Metak". U svom će videu spojiti urbanu i klupsku atmosferu Aquariusa, a potom priču prenijeti na paške pašnjake. – Želja mi je napraviti spoj prirode i klupskog života – dodala je pjevačica, koja će svoj hit vizualno ovjekovječiti u Aquariusu na Zrću.

VIŠE O TEMAMAVlatka PokosBoris ĐurđevićAquarius
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se