Priku stiže u Aquarius, vrijeme je za minimal house

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.11.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Inače redovni izvođač u klubovima Circoloco i Amnesia na Ibizi, Priku će bez sumnje na veliki zagrebački plesni podij izmamiti broje ljubitelje elektronske glazbe

Priku, čarobnjak house i minimal zvukova, poznat svjetski prepoznatljivim umijećem spajanja glazbe unutar DJ bootha, u petak, 10. studenog u klubu Aquarius po prvi će put nastupiti pred zagrebačkom publikom.

Ovaj svjetski poznati Rumunj, rezident agencije Sunrise, koja dijeli scenu s imenima poput Raresha i Nine Kraviz, dolazi ravno iz Bukurešta gdje je nosi laskavi nadimak EL PRESIDENTE. Inače redovni izvođač u klubovima Circoloco i Amnesia na Ibizi, PRIKU će bez sumnje na veliki zagrebački plesni podij izmamiti broje ljubitelje elektronske glazbe.

Uz Prikua, posjetitelje će zabavljati i njemački DJ Vladimir Išek, poznat kao Dikka, čija je remek-djela na europskim festivalima puštao i sam PRIKU. Također, tu je iskusni IGZ kao HTTPS rezident te novi članovi kolektiva, Muscaria i Francescu, koji donose svježi b2b set.

Za ovaj zaista poseban spektakl zaslužni su HTTPS i Smooth events, poznati po podizanju underground house, minimal i garage zvukova u Hrvatskoj. Uz najbolje ozvučenje, spektakularnu dekoraciju, light efekte i lasere, Aquarius će sljedećeg petka postati europski glazbeni raj.

"U Aquarisu koristimo L Acoustics ozvučenje koje košta više stotina tisuća eura te ga za ovaj događaj posebno podešavamo kako bi postigli najbolji efekt za posjetitelje. Atraktivna dekoracija light efektima i laserima podići će doživljaj Aquarius kluba na jednu sasvim novu raznu i našim posjetiteljima omogućiti ekskluzivni doživljaj po najvišim standardima europskih partyja." – ističu organizatori.

Ulaznice su dostupne na platformi Entrio.hr i na ulazu u klub.


VIŠE O TEMAMAklub AquariusPriku
Povezano