Party Rythmika sutra u legendarnom klubu Aquarius

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.10.2023.

0

Foto: Rythmika

Foto: Rythmika

Na veliku radost ljubitelja elektronske glazbe, legendarni klub Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu, 7. listopada ugostit će glazbeni brend Rythmika

U klubu koji je od 90-ih godina bio simbol urbane glazbe predstavit će se i brend Footworks koji su osnovali Dimitri J i Un Padre.

Un Padre je DJ, producent i osnivač Footworks Showa iz Beograda. Njegova strast prema elektronskoj glazbi započela je u rujnu 2014. na Ibizi. Nakon što je stekao svo iskustvo potrebno u svijetu produkcije, Un Padre je nastavio objavljivati ​​za izdavače kao što su Roush, NOPRESET, Innocent Music, Lou Lou Records, Music Is 4 Lovers i mnoge druge. Njegovu glazbu puštaju neka od najvećih imena u glazbenoj industriji kao što  Jamie Jones, Marco Carola, Dennis Ferrer, Paco Osuna, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Loco Dice i drugi.

Dimitri J je regionalni producent i DJ, vlasnik izdavačke kuće, radijski voditelj i osnivač brendova  Time:Code i Footworks. Svoju glazbenu karijeru započeo je 2012. godine svirajući na najistaknutijim mjestima i događajima u istočnoj Europi. Kako je Dimitri J jačao svoju sposobnost povezivanja s publikom, stvarajući i miksajući glazbu, 2018. je pokrenuo vlastiti brend, sada globalno poznat kao TIME:CODE. Nastupa sve od beogradskih rezidencija do međunarodnih koncerata i festivala kao što su ADE, EXIT festival, Gardens of Dreams i mnogi drugi..

Brend Rythmika u novoj sezoni prvom partijem najavljuje zabavnu jesen i zimu. Footworks je pak započeo kao radio podcast u vijestima kluba s Ibize, a nastavio se širiti plesnim podijima s izvrsnim izvođačima i izborom glazbe; temeljen na tech house zvuku. Uz goste, tu je i je hrvatskoj publici dobro poznat DJ Damian Leboss. Svestrani glazbenik i model s glazbom je upoznat od ranog djetinjstva zahvaljujući svom ocu. Kroz odrastanje, prije svega, razvija znanje o zvuku i postaje “rob ritma”. iza DJ pulta pojavljuje se u sezoni  2015/16. Do danas je nastupao u većini hrvatskih urbanih klubova

Uz njih, u subotu u Aquariusu nastupaju i DJ-i Recep i Francescu. Ulaznice za subotnji događaj mogu se kupiti na ulazu u klub Aquarius.


VIŠE O TEMAMAklub AquariusDimitri JUn Padre
Povezano