'Američki top-model' od 5. ožujka na kanalu FOX Life

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.02.2018.

1

Američki top-model

Američki top-model

Legendarna manekenka, glumica, i televizijska voditeljica Tyra Banks ponovno će biti voditeljica i glavna sutkinja u showu 'Američki top-model'

Jedan od najpoznatijih natjecateljskih reality formata, "Američki top-model", započinje s prikazivanjem nove, 22. sezone, u kojoj će se natjecati neki od najboljih i najzanimljivijih sudionika do sada. Također, buduće modele očekuje i novitet – po prvi put suci su odlučili dopustiti sudjelovanje u showu svima koji se žele prijaviti i okušati u svijetu modelinga, neovisno o njihovoj visini. 

Američka manekenka, glumica, i televizijska voditeljica Tyra Banks ponovno će biti voditeljica i glavna sutkinja u showu, zajedno s Kelly Coutrone, J. Alexanderom i fotografom Yu Tasijem. Osim standardne postave, sucima će se pridružiti i popularna Chrissy Teigen.

Američki top-model

Američki top-model

Baš kao i u prethodnoj sezoni, osim ženskih natjecateljica, svoju sreću će okušati i muškarci. Glavna nagrada je ugovor s prestižnom modnom agencijom NEXT Model Management, snimanje naslovnice za časopis Nylon te kampanja vrijedna 100.000 dolara za svjetski poznat brand odjeće i obuće - Zappos. S obzirom da je tvrtka smještena u Las Vegasu, natjecatelji će se s nekim od izazova morati suočiti upravo u tom gradu.

Premijera nove sezone "Američkog top-modela" bit će prikazana 5. ožujka u 15:15 h na kanalu FOX Life.


VIŠE O TEMAMAmodelingmanekenstvoTyra BanksAmerički top-modelFox LifeChrissy Teigen
Povezano