5 omiljenih aktivnosti koje će vam pomoći u mršavljenju

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 26.09.2018.

6

Ilustracija | Foto: H&M

Ilustracija | Foto: H&M

Mršavjeti možete čak i kada se ne bavite sportom. Donosimo popis od 5 omiljenih aktivnosti koje će vam pomoći da potrošite 100 kalorija!

Potrošiti 100 kalorija možete radeći ono što volite. Nije puno, ali bolje je i to nego izležavanje na kauču uz nikakvu potrošnju. Dakle, krenimo!

1. Kuhanje i priprema obroka

Tijekom pranja, čišćenja, rezanja, dinstanja, kuhanja namirnica vježbajte! Vježbajte trbušne mišiće uvlačenjem trbuha i noge tako što ćete prebacivati težinu s noge na nogu. Radite to bar pola sata.

2. Isprobavanje odjeće

Ako hodate po dućanima i isprobavate odjeću bar pola sata, možete smršavjeti! Ako ste kratki s novcima, radite to doma - isprobajte nekoliko outfita prije izlaska na ulicu.

3. Kupanje

Ako ležite u kadi sat vremena, sagorijet ćete 100 kalorija. Jedini je uvjet da voda mora biti vruća, temperatura ne smije biti niža od 40 stupnjeva.

4. Tri šalice zelenog čaja

Zeleni čaj sam po sebi ne sagorijeva kalorije, no ubrzava metabolizam. Tri su šalice dovoljne da se potrošnja energije poveća na 100 kalorija.

5. Čitanje knjiga

Sat vremena čitanja sagorjet će 100 kalorija. Uzmite zanimljivu knjigu ili ostanite s nama na CroModi!

VIŠE O TEMAMAmršavljenjeisprobavanje odjećekako potrošiti kalorije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se