5 beauty lekcija Scarlett Johansson!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 18.12.2014.

0

Scarlett Johanson

Jedna od najljepših žena svijeta nedavno je napunila 30 godina. Pročitajte njezine beauty savjete!

Scarlett Johanson

Slavna glumica dala je svojih 5 savjeta povezanih s ljepotom. Ove joj se godine život dramatično promijenio, postala je mama, udala se i preselila u Pariz. Osim toga, ošišala je svoju dugu plavu kosu u trendi kraću frizuru, i izjavila se da se upravo s njom osjeća ženstvenije.


U čast svog 30. rođendana zaštitno lice kuće Dolce&Gabanna podijelilo je svoje savjete. Oni su sljedeći:

1. Nema boljeg modnog dodatka od jarkog, hrabrog ruža. "Prošle su se godine tamnije nijanse vratile u moj kozmetički arsenal. Posebno volim tamnosmeđe nijanse. Možete ih koristiti rijetko, no efekt uvijek nadmašuje očekivanja. Preporučujem one mat teksture, sjaj na usnama u tom slučaju nije poželjan. Omiljen mi je klasičan crveni ruž - Dolce&Gabanna, Real Red. Ta nijansa nije ni pretopla ni prehladna - naprosto je idealna!"

2. Usprkos raširenom mišljenju, možete koristiti šljokice. "Mislim da nema ništa loše u šljokičastom make-upu. Naprosto trebate izbjegavati sjaj na gornjoj usnici i čelu. Ako ste se odlučili za šljokice u svojoj šminci, neka se one nalaze na jednom dijelu, na primjer, ispod obrva ili u unutarnjem kutu oka. Možete koristiti i svjetlucav tuš umjesto običnog, no usne tada neka budu mat - manje je više."

3. Umjetne trepavice su dobre, no s mjerom. "Za vrijeme snimanja često moram koristiti umjetne trepavice i vjerojatno bi ih nosila i privatno da ih znam lijepiti. Kada ih koristite, brojite koliko ćete ih staviti, da ne biste dobili veoma dlakavo oko", šali se Scarlett.

4. Loše "cat eyes" ne postoje! "Ne postoji ništa više sexy od ovakvog načina šminkanja očiju. Možete se samo tako našminkati, no ipak, u kombinaciji s crvenim ružem izgledat ćete prekrasno! Volim koketirati s brončanim nijansama, a za svečanije prigode koristim metalik nijanse."

5. O nail artu: "Nail-art koji je sada u trendu naprosto obožavam! Uvijek sam voljela lakove za nokte, u mladosti sam ih imala gomilu, skupljala sam ih s najboljom prijateljicom. Obje sada imamo ogromnu količinu lakova, iako ja u posljednje vrijeme često koristim naljepnice za nokte. Nije ih previše teško koristiti, a izgledaju lijepo. Volim životnjiske printeve, a i varijacije na temu pustinje i safarija", otkriva zvijezda.

VIŠE O TEMAMAScarlett Johanssonmake-up trikovi
Povezano