5 trikova za puniji izgled usana bez filera

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 01.07.2022.

0

Ilustracija. Foto: Artdeco

Ilustracija. Foto: Artdeco

Evo kako postići zavodljivo pun i voluminozan izgled usana na prirodan način, uz samo malu pomoć make-upa.

Standardi ljepote se brzo i često mijenjaju, no jedan od beauty imperativa koji se smatra poželjnim i zavodljivim već izuzetno dugo vremena su pune i voluminozne usne. Upravno zbog toga, mnoge se žene odlučuju na različite estetske zahvate kako bi dobile željeni izgled. Ako želite na nešto brži i prirodniji način postići puniji izgled usana, ovo je članak za vas jer smo izdvojili pet jednostavnih trikova koji će vam u tome pomoći.

Riječ je o trikovima koje možete brzo i jednostavno isprobati sami kod kuće, uz pomoć samo nekoliko make-up alata koje sigurno već imate u svojoj kozmetičkoj torbici. Pratite naših pet koraka i postignite atraktivan i zavodljiv izgled usana o kakvome ste do sada samo sanjali. Razlika će biti apsolutno nevjerojatna!

1. Piling

Proces započnite kvalitetnom pripremom usana koja prije svega uključuje piling. On će ukloniti sve suhe i odumrle stanice kože na vašim usnama te će vam dati odličnu podlogu za daljnje nanošenje make-upa. Osim toga, piling potiče cirkulaciju u usnama što će ih naizgled učiniti voluminoznijima.

2. Balzam za usne

Nakon pilinga, obavezno nanesite hidratantni balzam za usne. On će vašim usnama dati potrebnu dozu hidratacije kako se ne bi isušile nakon što naneste ruž za usne. Osim toga, on će osigurati da vaš ruž izgleda besprijekorno tijekom cijelog nošenja.

3. Olovka za usne

Odaberite olovku za usne u nijansi koja odgovara vašoj prirodnoj boji usana te ju nanesite malo iznad vašeg prirodnog luka usana. Ovo će vaše usne učiniti vizualno većima, punijima, ali će i ispraviti potencijalne nepravilnosti kako bi vaše usne izgledale glamurozno i besprijekorno. Osim toga, istom olovkom ispunite usne kako bi vaš ruž bio dugotrajniji.

4. Ruž za usne

Slijedeći konture koje ste napravili s olovkom, nanesite ruž za usne u vašoj najdražoj nijansi. Preporučamo da odaberete kvalitetan ruž s jakom pigmentacijom i visokim prekrivanjem jer će vam dati najvoluminozniji izgled. Osim toga, preporučamo da koristite make-up kist za nanošenje ruža kako bi ste bili precizniji.

5. Sjajilo za usne

Odaberite prozirno sjajilo za usne ili ono u nijansi vašeg ruža te ga nanesite preko ruža. Ovo će još više skrenuti pažnju na vaše usne i dati im vizualno puniji i voluminozniji izgled. Nanesite ga preko cijelih usana, ali posebno obraćajući pažnju na sredinu. Razlika će biti nevjerojatna!


VIŠE O TEMAMAMake-upmake-up savjetimake-up trikoviusneruževi za usnesjajila za usne
Povezano